Lions Club Lahti/Laune

III-alue, 1.lohko

Aktiviteetit

Iloinen Päivä Launeen Perhepuistossa

Leijona-Ajo | Muut aktiviteetit

Keräämme tuottoja lahtelaisen lapsi- ja nuorisotyön tukemiseen sekä erillisiin kohteisiin.

Jäsenet ja komiteat

Jäsenluettelo

Hallitus | Komiteat

Iloinen Päivä Launeen Perhepuistossa PERUUTETTU

Sunnuntaina 17.5.2020 klo 10-14

"Ja siellä kaikilla on niin mukavaa"
Iloinen Päivä Launeen Perhepuistossa -tapahtuma houkuttelee jo 24. kerran Launeen Perhepuiston täyteen lapsia ja heidän vanhempiaan. 

Paikalla tulee olemaan jälleen varmasti myös vanhempia, jotka ovat lapsuudessaan viettäneet Iloisen Päivän ja nyt ovat siellä omien lastensa kanssa. Voitaneen sanoa, että tapahtuma on elänyt yli sukupolvien ja perinne jatkuu. 

Lähes poikkeuksetta aurinkoisessa kesäsäässä on mukava tutustua eri tapahtumapisteisiin; hevosratsastus ja kasvomaalaus ovat aina kestosuosikkeja.
Lisäksi paikalla on paikallisia urheiluseuroja, jotka järjestävät omaan lajiinsa liittyvää ohjelmaa. Takuuvarmat vetonaulat poliisi ja Renkomäen VPK ovat koko tapahtuman ajan pikkuväen piirittämiä. Vetonaulana myös Liikuntapäiväkoti Touhula, joka järjestää Satujumpan ja oman aktiivitoimipisteensä. 
Hämeen Partiopiirin osastolla tullee olemaan mm. paahdettuja vaahtokarkkeja,

Päivän aikana saattaa päästä nälkä ja jano yllättämään. Tarjolla on perinteistä grillimakkaraa, pyttipannua ja vohveleita hillon ja kermavaahdon kera, joita LC Lahti/Launeen leijonaveljet ja heidän yhteistyöklubinsa LC Lahti/Ankkurit hikihatussa valmistavat. Onginnassa pienemmät onkijat saavat saaliikseen mukavia yllätyslahjoja. Myytävien tuotteiden hinnat ovat aina saaneet edullisuudestaan kiitosta. Erityisesti ilmaiset kasvomaalaukset ja hevoskyydit yllättävät monet.

LC Lahti Laune vastaa tilaisuuden järjestämisestä. Jokavuotinen tapahtuma on klubille palveluaktiviteetti, jossa halutaan tarjota lapsille mukavia elämyksiä - myös varainkeräysaktiviteetti; tilaisuuden tuotto ohjataan perinteisesti lyhentämättömänä paikallisen lapsi- ja nuorisotyön hyväksi.

Tapahtumaa tukevat:


LähiTapiola sponsoroi tapahtumaa tarjoamalla poniratsastuksen.

Osuuskauppa Hämeenmaa osallistuu tavarahankintoihin.
Vuodesta 1971 yhdessä, aktiivisesti palvellen, jatkuvuuteen tähdäten - 48. toimintavuosi
Klubikokoukset (pääsääntöisesti): kuukauden 3. Keskiviikko klo 18.00 Lahden Upseerikerholla

Monta tapaa tehdä hyvää
Lions on maailmanlaajuinen uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyväntekeväisyysjärjestö, joka tuo apua sitä tarvitseville ihmisille Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja apua tarvitsevien tukemiseksi.