Kuluvan kauden tapahtumia

20.5.2018 Iloinen Päivä Launeen Perhepuistossa

Koko perheen tapahtuma jo 26. kerran

19.3.2018 Vierailu LC Lahti/Salpauksen kokouksessa

21.2.2018 Vierailu Eduskuntatalolla


Isäntämme, Kokoomuksen edustakuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen kierrätti isossa talossa kertoen historiasta ja eduskunnan toiminnasta.

17.1.2018 Tammikuun klubikokous


Henna Koivuluoma kertoi käymästään Lion Quest-koulutuksesta. Ensi- ja turvakodin Jukka Ihalainen ja Anna-Maria Sipponen kertoivat tukemamme turvakodin toiminnasta ja mieskaveri-toiminnasta.

9.12.2017 Tee Hyvä Teko CM Launeessa


Kuva: Ilkka Kauppila
Klubimme osallistui jälleen Tee hyvä teko -kampanjaan. Veljet Arto Tuutijärvi, Aimo Silventoinen, Ilkka Kauppila ja Kari Määttänen (kuvassa) olivat Launeen Citymarketissa jakamassa tietoa kampanjasta ja ihmiset ottivat asian mukavasti osakseen. Saimme yhteensä 13 banaanilaatikollista elintarvikkeita vähävaraisille perheille jaettavaksi. Nämä lahjoitukset jaetaan seurakunnan toimesta perheille lahjoina ennen joulua (AT).

5.12.2017 Saunakokous

Perinteinen joulukuun saunakokous jälleen Ravintola Seipäässä. Kokouksen jälkeen nautittiin mureaa ylikypsää possua kermaperunoilla. Vähäisen osanoton takia pokeriturnausta ei järjestetty.

1.12.2017 Joulumaa-tapahtuma


Veljet Ilkka K., ja Kari Maston veljien kanssa jakamassa Merosen makkaraa n. 1200 kpl. Mukana myös Leijona-Mika ja Karin palvelupuoliso Eija. Tapahtuma on PHLU:n ja Leijonien yhteistyössä järjestämä koko perheen tapahtuma hiihtostadionilla.

15.11.2017 Marraskuun klubikokous


Yhteiskokous Salpausselän veljien kanssa. Toiminnan esittelyä, keskustelua klubien toiminnasta ja tulevista yhteishankkeista. Kokouksessa onniteltiin ja palkittiin veljiä Matti Liikanen (55 vuotta Lions-työtä), Raimo Aittasalo (30 vuotta Lions-työtä) ja Jorma Lipponen (70v.). Klubipresidentti Sakari seremonioi.

18.10.2017 Lokakuun klubikokous


Normaalin kokoustelun lisäksi saimme vastaanottaa uuden jäsenen klubiimme: Toni Suutari antoi leijonalupauksen klubipresidentti Sakari Katajamäen lukiessa ja kummi Arto Viljasen seuratessa.
Veli Heimo Potinkara (ID) on valittu kansainväliseksi johtajaksi. Sen kunniaksi Heimo tarjosi kuohuvaa ja klubi kunnioitti asiaan kuuluvin huomionosoituksin.

20.9.2017 Yritysvierailu Hartwall


Lahtelaisen panimon tuotanto on pitkälle automatisoitua eikä ihmisiä juuri näkynyt laaneilla. Saimme tutustua panimon tuotteisiin kierroksen jälkeen; nautimme maistuvien juomien oheen makkaravalikoimista.

18.8.2017 Kauden avaus / hallituksen kokous