Iloinen Päivä Launeen Perhepuistossa

19.5.2019 klo 10-14

Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa
Iloinen Päivä Launeen Perhepuistossa -tapahtuma houkutteli jo 23. kerran Launeen Perhepuiston täyteen lapsia ja heidän vanhempiaan. 

Paikalla oli varmasti myös vanhempia, jotka ovat lapsuudessaan viettäneet Iloisen Päivän ja nyt olivat siellä omien lastensa kanssa. Voitaneen sanoa, että tapahtuma on elänyt yli sukupolvien ja perinne jatkuu. 

Totutussa aurinkoisessa kesäsäässä oli mukava tutustua eri tapahtumapisteisiin; hevosratsastus ja kasvomaalaus ovat aina kestosuosikkeja.
Lisäksi paikalla oli paikallisia urheiluseuroja, jotka järjestivät omaan lajiinsa liittyvää ohjelmaa. Takuuvarmat vetonaulat poliisi ja Renkomäen VPK olivat koko tapahtuman ajan pikkuväen piirittämiä. Vetonaulana myös Liikuntapäiväkoti Touhula, joka järjesti Satujumpan ja oman aktiivitoimipisteensä. 
Hämeen Partiopiirin osastolla sai nauttia mm. paahdettuja vaahtokarkkeja,

Päivän aikana monella pääsi nälkä ja jano yllättämään. Tarjolla oli perinteistä grillimakkaraa, pyttipannua ja vohveleita hillon ja kermavaahdon kera, joita LC Lahti Launeen leijonaveljet ja heidän yhteistyöklubinsa LC Lahti/Ankkurit hikihatussa valmistivat. Onginnassa pienemmät onkijat saivat saaliikseen mukavia yllätyslahjoja. Myytävien tuotteiden hinnat saivat jälleen edullisuudestaan kiitosta. Erityisesti ilmaiset kasvomaalaukset ja hevoskyydit yllättivät monet.

LC Lahti Laune vastasi tilaisuuden järjestämisestä. Jokavuotinen tapahtuma on klubille palveluaktiviteetti, jossa halutaan tarjota lapsille mukavia elämyksiä, sekä myös varainkeräysaktiviteetti. Tilaisuuden tuotto ohjataan lyhentämättömä paikallinen nuorisotyön hyväksi.